SAKARYA / ADAPAZARI - 17 Ağustos İlkokulu

Hacer Ayfer DEMİR - Rehberlik Öğretmeni

1972 Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Vakfı Özel Ankara Koleji’nde tamamladı. 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldu. İzmir Özel Beyaz Balon Anaokulu’nda İngilizce öğretmenliği ve Özel Papatya Anaokulu’nda idarecilik yaptı. 1994 yılında Adapazarı Özel Tansel Okulları’nda göreve başladı. 1999 yılında Özel Alpcan Kreşi’nde idarecilik yaptı. 1999 depreminden sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na başvurdu ve Tokat Osman Gazi İlkokulu’nda rehber öğretmen olarak göreve başladı. 2000 yılında tekrar Adapazarı’na dönerek 1 yıl Özel Yöntem 2000 Dershanesi’nde, 1 yılda Özel Şahin Okulları’nda görev yaptı. 2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Adapazarı Rehberlik Ve Araştırma Merkezine atandı. 2002-2003 eğitim-öğretim yılında Adapazarı 17 Ağustos İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. 2012 yılında norm fazlası olarak tayin istedi ve bu tarihten beri 17 Ağustos İlkokulu’nda görev yapmakta. Evli ve 1 çocuk annesidir.